Waarom GBI Varpo kiest voor SoRoTo®.

Door SoRoTo® producten toe te voegen aan ons assortiment kunnen wij voldoen aan de hedendaagse kwaliteit voor duurzame en efficiënte machines.

Meer vraag naar efficiënte en duurzame oplossingen

De trend in de bouw gaat steeds meer naar een betere en veiligere werkomgeving en veranderd constant.

De markt vraagt steeds meer naar efficiënte productie en werk processen, zonder verlies van de winstmarge. Dat vraagt om producten die aan de eisen van deze trends voldoen. SoRoTo® is zo’n product!

Wat maakt SoRoTo® uniek

SoRoTo® is de originele dwangmenger en is ontwikkeld door ambachtslieden voor ambachtslieden. SoRoTo® ontwikkelt de machines continu in samenwerking met de mensen die ze gebruiken:
metselaars, tegelzetters en aannemers. SoRoTo® benadrukken het belang van kwaliteit, duurzaamheid, efficiëntie en ergonomie. Daarom is SoRoTo® vaak de eerste met nieuweontwerpen en verbeteringen, meest recentelijk met de SoRoTo® Dust Controller. Alle SoRoTo® machines zijn ergonomisch ontworpen zodat ze gemakkelijk door één persoon kunnen worden vervoerd en verder zo afgesteld dat ze precies op degewenste werkhoogte passen.

Bestel SoRoTo® uw SoRoTo® product nu rechstreeks bij GBI Varpo

SoRoTo® is nu verkrijgbaar bij GBI varpo. Voor meer informatie bel of mail ons of download de catalogus voor verdere informatie over het assortiment van SoRoTo®

Soroto-importeur

Het assortiment van SoRoTo® bestaat uit :

DWANGMENGERS

SoRoTo® Dwangmengers zijn ontworpen voor en door de vakman-en vrouw.

Krachtige efficiënte machines gemaakt voor duurzaam en flexibel gebruik onder alle wind- en weersomstandigheden.

TRANSPORTBANDEN

De transportbanden van SoRoTo® zijn de lichste transportbanden die op dit moment verkrijgbaar zijn.

De constructie is van aluminium met een optimaal balanspunt .

1 persoon kan een transportband van 8 mtr verplaatsen.

BETONMOLENS

SoRoTo® Betonmolens met een capaciteit tot 850liter.

TAFELZAGEN | VLOERZAGEN | POMPEN | MIXERS

 

DOWNLOAD DE SOROTO® PRODUCTCATALOGUS

Soroto-importeur

2-IN-1 MACHINE

Verwijderbare mixerarmen, waardoor schoonmaken eenvoudig is en de armen kunnen worden gemonteerd en verwijderd zonder gebruik van gereedschap. Bij het mengen van materiaal met
aggregaten raden we aan om ons mixersysteem met rubberen schoppen te gebruiken. Als u veel verschillende mixerprojecten hebt, is het een goed idee om beide mixersystemen aan te schaffen.
Ze zijn zonder gereedschap verwisselbaar en u krijgt dus 2 machines in 1.

100 LITER INHOUD IS EEN BELOFTE

Kenmerkend voor de SoRoTo® Dwangmenger is dat onze literaanduiding gelijk is aan de daadwerkelijke mengcapaciteit. Je kunt dus 100 liter mengen in een 100 liter SoRoTo®
Dwangmenger: 100L = 100L.

SoRoTo®  DWANGMENGER = KWALITEIT!

Dwangmengers van SoRoTo® zijn ontworpen door en voor de vakman en vakvrouw. Specifieke kenmerken zijn, efficiëntie, duurzaamheid en flexibiliteit.

STERK ! MET EEN LANGE LEVENSDUUR

Sommige reserveonderdelen voor de eerste modellen van SoRoTo® zijn nog steeds verkrijgbaar. Dit zegt iets over de levensduur van de dwangmengers van SoRoTo®. Samengesteld uit de beste materialen voor jarenlang gebruik. Vrijwel alle onderdelen van een geforceerde mixer kunnen worden vervangen, wat de levensduur van de machine verlengt.

FLEXIBEL IN GEBRUIK

SoRoTo® Dwangmengers zijn ontwikkeld met de focus op ergonomie en is daardoor in hoogte verstelbaar en door middel van de telescopische poten op de gewenste werkhoogte af te stellen.
Dankzij de laadwielen en het optimale balanspunt kan een persoon de machine op een bestelwagen / auto laden. Daarnaast is de machine voorzien van een standaard voor emmer en een
metsellepelhouder, wat de SoRoTo® dwangmenger tot een optimaal werkstation maakt, met minimale belasting van de gebruiker.

TRANSPORTBANDEN

Soroto-importeur

SoRoTo® TRANSPORTBANDEN 

SoRoTo® transportbanden  zijn verkrijgbaar in afmetingen variërend van 2 tot 8 meter. De transportbanden kunnen aan elkaar gekoppeld worden.

LICHTGEWICHT

Transportbanden SoRoTo® zijn de lichtste op de markt. De constructie van aluminium met een open structuur.

FLEXIBEL 

Het  balanspunt van de transportband is optimaal. 1 persoon kan de transportband van 8 meter alleen verplaatsen.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN 

Zelfreinigend en een slim koelsysteem

Het onderstel is standaard op een SoRoTo® transportband. Het kan overal op het frame worden in- en uitgeschakeld – waardoor de hoek van de transportband wordt gewijzigd.

Bovendien kunnen ze in serie worden geschakeld, zodat je om hoeken kunt verplaatsen en
materialen kunt verplaatsen zo ver je wilt. Diverse type transportband verkrijgbaar:

BEKIJK HIERONDER NOG MEER SOROTO® PRODUCTEN

Electrische mixers

DO NOT HANDLE WITH CARE ! HARD WORKING SINCE 1986