De mensen van GBI Varpo: Onze krachtpatsers

Maak kennis met het gedreven team van GBI Varpo, uw toegewijde partner in bouw en industrie. Met passie en expertise staan onze experts elke dag klaar om u te adviseren en te ondersteunen.

Op de begane grond vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten, van gereedschappen tot lijmen en kitten, bevestigingsmaterialen en meer. Ontdek onze eerste etage met 350 m2 aan bedrijfskleding, werkschoenen, een eigen drukkerij en optometrie afdeling. Sierbeslag en toegangscontrole behoren ook tot ons specialisme.

Met trots presenteren wij een complete collectie machines, waaronder die van DeWalt en Festool, op de vides.

Bij GBI Varpo draait alles om ons team. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om met de juiste materialen te werken. Naast ons diverse aanbod zijn wij gespecialiseerd in het inmeten en adviseren op locatie voor deuren, hang- en sluitwerk, en toegangscontrole. Ook bieden wij voorraadbeheer op locatie en pas sessies voor kleding en PBM’s aan.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met sterke merken, waarbij 4Tecx het A-label is voor vakmensen. Maar liefst 95% van onze producten is uit voorraad leverbaar. Zo niet, dan gaan wij graag voor u op zoek. Met ruime ervaring en kennis in huis, garanderen wij dat vandaag besteld morgen in huis is. U kunt 24/7 online bestellen en vertrouwen op onze eigen montagedienst.

Ontdek de kracht van ons team bij GBI Varpo – uw betrouwbare partner in bouw- en industrie. Samen realiseren we uw project!