GBI Varpo Heeswijk Dinther

“U bouwt, wij leveren!”

GBI Varpo is een groothandel voor de bouw en industrie, gericht op zowel professionele vakmannen als vakvrouwen. Natuurlijk is ook de particulier van harte welkom bij ons.

Wij onderscheiden ons doordat we meer zijn dan slechts een dozenschuiver. Wat wij wel zijn, is betrokken bij onze vakbuffels. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om klussen te klaren met de juiste materialen.

Naast hang- en sluitwerk leveren wij ook lijmen, kitten, bevestigingsmaterialen en een uitgebreid assortiment gereedschappen. In onze vernieuwde showroom op de eerste etage vindt u tevens een ruim aanbod in bedrijfskleding.

Wij bieden ook diverse diensten aan, zoals het keuren van gereedschappen, inmeten en adviseren op locatie voor deuren, hang- en sluitwerk en toegangscontrole. Daarnaast verzorgen wij voorraadbeheer op locatie, pas-sessies voor kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

De 10 van GBI Varpo !

  • Assortiment opgebouwd met sterke merken
  • 4Tecx het A label voor de vakman
  • 95% uit voorraad leverbaar
  • Iets niet in het assortiment? Wij gaan voor u zoeken
  • Ruime ervaring en kennis
  • Vandaag besteld = morgen in huis
  • Voorraadbeheer op locatie
  • Ruim assortiment gereedschap
  • Eigen montage dienst
  • Online verkoop 24/7

Onze expertise

Betrokken bij onze klanten
Kennis en ervaring bij onze medewerkers
Servicegericht meedenken met de klant

GBI Groep

De kracht van samenwerken

Al sinds jaar en dag verboden aan de GBI-Groep

Sinds 1 april 2013 is het team van zelfstandig ondernemer Frank van Uden uit Heeswijk Dinther met trots lid geworden van de GBI-groep. Voorheen aangesloten bij de landelijke keten ‘Nicovij’. Door aan te sluiten bij de GBI-groep is GBI Varpo automatisch lid geworden van inkooporganisatie Zevij. Met deze overstap ruim 10 jaar geleden is GBI Varpo het 5e lid van de GBI-groep.

Samen met een uitgebreide groep collega’s binnen de GBI-groep bieden we een uitgebreid assortiment aan. Door onze krachten te bundelen in een landelijk samenwerkingsverband, streven we ernaar om zowel bestaande als nieuwe klanten een nog betere dienstverlening te bieden. De GBI-groep legt de focus op duurzaam ondernemen, een modern en transparant automatiseringssysteem, een vernieuwde website en persoonlijk gemak voor u als klant.

Wat u bij GBI Varpo kunt verwachten, is het vertrouwde servicegerichte (mee)denken, een doordacht assortiment voor bouw- en industrie, een bovengemiddelde voorraad op de vestigingslocatie en een gratis bezorgdienst dat zelfs tot levering op de bouwplaats doorgaat.

De GBI-groep is veel meer dan samenwerkingsverband; het is een nauw verbonden gemeenschap die regelmatig bijeenkomt voor vergaderingen en overleg. Deze voortdurende uitwisseling van kennis plaatst ons als groothandelaar in een positie van onschatbare waarde voor u als afnemer. Als klant kunt u al uw vragen op één centrale plek neerleggen, waarbij wij zorgen voor de meest passende antwoorden. Dankzij ons dagelijkse contact met alle GBI-leden worden vragen snel besproken en problemen direct opgelost.

We kijken vol trots en enthousiasme uit naar meer succesvolle jaren binnen de GBI-groep, waar service en kwaliteit centraal staan.

Sterke merken

Het assortiment van GBI is zorgvuldig samengesteld, bestaande uit sterke merken waarbij keuzes met bedachtzaamheid worden gemaakt. Bij GBI keren we terug naar de kern van IJzerwaren en Gereedschappen, waarbij we ons onderscheiden door grondige expertise. In de verschillende vestigingen ontdekt u dan ook gerenommeerde merken, ondersteund door de juiste service.

GBI groep doet het samen met de fabrikanten. Ons vakmanschap, service en kwaliteit stellen ons in staat om met de professionele gebruiker mee te denken. De GBI vestigingen kennen allemaal een eigen specialisatie, er wordt gebruik gemaakt van elkanders dealer schappen en voorraden.

Samen met fabrikanten werkt de GBI-groep aan het bieden van vakmanschap, de beste service en hoogwaardige producten. Dankzij deze eigenschappen zijn we in staat om in nauw overleg met professionele gebruikers mee te denken. Elke GBI-vestiging heeft zijn eigen specialisatie, maar gezamenlijk zorgen we voor de beste dealer schappen en ruime voorraadniveaus.

De ondernemer achter GBI Varpo

Frank van Uden

Frank van Uden

Eigenaar, serie ondernemer, vakman, mensen mens, ondernemer van het jaar 2018!

info@gbivarpo.nl

tel. +31 413 29 17 38

Aangesloten bedrijven

GBI Varpo uw partner voor bouw en industrie

Contact informatie