GBI Varpo Heeswijk Dinther

“U bouwt, wij leveren!”

GBI varpo is een groothandel voor de bouw en industrie. De groothandel voor de professionele vakman en vakvrouw. De particulier kan uiteraard ook bij ons terecht.

Een dozenschuiver zijn we niet. wat we wel zijn, is betrokken bij onze vakbuffels omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk dat alleen met de juiste materialen een klus geklaard kan worden.

We leveren naast Hang en Sluitwerk, ook Lijmen en kitten, Bevestigingsmaterialen en een zeer ruim assortiment aan gereedschappen. In onze onlangs verbouwde showroom op de 1e etage treft u een zeer ruim aanbod in bedrijfskleding.

Ook diensten zoals keuren van gereedschappen, inmeten en adviseren op locatie voor wat betreft deuren, hang en sluitwerk en toegangscontrole, Voorraad beheer op locatie, pas sessie voor kleding en PBM.+

De 10 van GBI Varpo !

  • Assortiment opgebouwd met sterke merken
  • 4Tecx het A label voor de vakman
  • 95% uit voorraad leverbaar
  • Iets niet in het assortiment? Wij gaan voor u zoeken
  • Ruime ervaring en kennis
  • Vandaag besteld = morgen in huis
  • Voorraadbeheer op locatie
  • Ruim assortiment gereedschap
  • Eigen montage dienst
  • Online verkoop 24/7

Onze expertise

Betrokken bij onze klanten
Kennis en ervaring bij onze medewerkers
Servicegericht meedenken met de klant

GBI Groep

De kracht van samenwerken

Samen met een grote groep van collega’s binnen de GBI groep hebben we een gigantisch assortiment wat wij u kunnen bieden. Door samen met collega-bedrijven een landelijk samenwerkingsverband op te richten, kunnen wij onze bestaande en nieuwe klanten een betere dienstverlening aanbieden. De speerpunten van de GBI groep zijn duurzaam ondernemen, een nieuw en transparant automatiseringssysteem, een nieuwe website en persoonlijk gemak voor u als klant, dit zult u onder andere merken door; Het voor u vertrouwde servicegericht (mee)denken, een afgewogen assortiment voor bouw- en industrie, de bovengemiddelde voorraad op de vestigingslocatie en onze gratis bezorgdienst (ook op de bouwlocatie) zullen wij uiteraard continueren en verder uitbouwen.

De GBI groep is een hechte club, welke regelmatig samen vergadert en overleg pleegt. Deze kennisoverdracht maakt u als groothandelaar van onmisbare waarde bij uw afnemers. Voor u als klant geld dat u de vraag op één plek neer kunt leggen. Wij zorgen voor de juiste antwoorden. Alle GBI leden staan de gehele dag met elkaar in contact. Eventuele vragen worden dan ook al snel bij elkaar neer gelegd. En vraagstukken worden dan ook meteen opgelost.

 

Sterke merken

Assortiment is opgebouwd uit sterke merken, keuzes worden niet zomaar gemaakt. Bij GBI gaan we terug naar de basis van IJzerwaren en Gereedschappen, met verstand van zaken. Bij de verschillende vestigingen vindt u dan ook de betere merken met de juiste service.

GBI groep doet het samen met de fabrikanten. Ons vakmanschap, service en kwaliteit stellen ons in staat om met de professionele gebruiker mee te denken. De GBI vestigingen kennen allemaal een eigen specialisatie, er wordt gebruik gemaakt van elkanders dealer schappen en voorraden.

De ondernemer achter GBI Varpo

Frank van Uden

Frank van Uden

Eigenaar, serie ondernemer, vakman, mensen mens, ondernemer van het jaar 2018

info@gbivarpo.nl

tel. +31 413 29 17 38

Aangesloten bedrijven

GBI Varpo uw partner voor bouw en Industrie

Contact informatie