Soroto-importeur

SoRoTo® heeft betonmolens voor elk gebruik – met een capaciteit tot 850 L.

SoRoTo® Betonmolen Standard (CMS) is een professionele serie gemaakt van hoge kwaliteit voor kleinere taken.

SoRoTo® Betonmolen Pro (CMP) is iets sterker, met 2 of 3 dubbele messen, en erg handig voor verhuurders.

We hebben ook betonmolens met de optie van aanhangerkoppeling (CMT), extra grote modellen (CMX, CMR), kleine modellen die kunnen worden aangedreven als kruiwagens (CMW) – en dan is er het stillere model (CMG).

ONZE MEEST VERKOCHTE SOROTO®BETONMOLENS

SOROTO® CME 100

De CME100 betonmolen is een stevige molen met een mengcapaciteit van 100 L en een trommelcapaciteit van 125 L. Zonder motor weegt de mixer 46 kg en hij is uitgerust met een voetpedaal. Het is de kleinste betonmolen binnen onze selectie en het kan 1m3/uur mengen. Het product is goed voor kleinere bouwprojecten, waar u kleine, individuele batches moet mengen gedurende het bouwproces.

De betonmolen is uitgerust met twee dubbele mengpeddels en de trommel heeft een versterkte opening. De beugels zorgen ervoor dat u de machine makkelijk met een heftruck of verreiker kunt verplaatsen. Al met al maakt dit onze CME100 betonmolen een prima product en populaire optie voor de vakman of zelfbouwer.

Specificaties

SOROTO® CMS 130L

De CMS 130 is een erg goede keuze als u op zoek bent naar een betonmolen voor professioneel gebruik, die geschikt is voor kleine- of middelgrote werkzaamheden. De betonmolen heeft een mengcapaciteit van 130L, een trommelcapaciteit van 150L en een productievolume van 1.17m3/uur. De betonmolen is gemaakt met een volledig gelast frame en het wordt opgeleverd met een voetpedaal, die de vergrendeling ontgrendelt voor trommelaanpassingen.

Verder is de machine uitgerust met truckbeugels, wat zorgt voor een gemakkelijke bediening tijdens transport. De CSM 130 is zodoende een aangename, sterke machine. Een populaire keuze onder professionele vakmannen die kleinere taken te doen hebben.

Specificaties

SOROTO®PRODUCTEN

DOWNLOAD DE SOROTO®CATLOGUS VOOR MEER PRODUCTEN

DO NOT HANDLE WITH CARE !

HARD WORKING SINCE 1986