De juiste Werkkleding is een kwestie van goed passen en meten

Met de komst van Jeroen van Doorn (voormalig eigenaar van MJM Wear) heeft GBI Varpo een zeer ervaren vakman op het gebied van werkkleding. Jeroen van Doorn gaat binnen GBI Varpo de ontwikkeling van “op maat” geleverde werkkleding flink uitbreiden.

Op maat begint bij goed luisteren naar de vraag/wens van onze klanten. Vervolgens geven wij vanuit onze kennis en expertise een passend advies over geschikte bedrijfskleding, promotie of persoonlijke beschermingsmiddelen.

“Lever een klant wat hij nodig heeft, niet wat hij vraagt.”

                                                                            – Jeroen van Doorn

Bij GBI Varpo vind je een uitgebreid assortiment aan werkkleding/bedrijfskleding. In onze kleding showroom kun je de producten passen, voelen en beoordelen.

Het persoonlijke contact en het stellen van de juiste vragen, leveren altijd de best passende resultaten op.
Wanneer het weer kan nodigen we u van harte uit om langs te komen in de showroom om de juiste mogelijkheden te bespreken of bel ons voor een afspraak op locatie.

Uiteraard personaliseren we de kleding middels een eigen perserij en drukkerij, naast transfers hebben we ook mogelijkheden tot het zelf ontwerpen en snijden van de logo’s en teksten met de plotter.

Wat is er “op maat” aan mogelijkheden

Beroepskleding -op maat-

Dat beroepskleding er representatief uit moet zien, spreekt voor zich. Maar belangrijker nog is dat bedrijfskleding goed moet zijn: comfortabel voor dagelijks gebruik, slijtvast, functioneel en in veel gevallen moet het ook bescherming bieden.

GBI Varpo koppelt de juiste producten aan jouw bedrijfstak: van ambacht tot horeca, van sportclub tot evenement.

GBI varpo heeft de juiste kennis en biedt een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken .

Persoonlijke beschermingsmiddelen
-op maat-

De huidige wetgeving stelt terecht eisen aan de bescherming die geboden moet worden aan kleding in bepaalde beroepsgroepen, denk bijvoorbeeld aan handschoenen en schoeisel. Maar ook bescherming aan het gelaat zijn essentieel zoals veiligheidsbrillen, bouwhelmen en gehoorbescherming.

Wij zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en kunnen jou en je collega’s daarmee van top tot teen voorzien van goed passende werkkleding en beschermingsmiddelen.

Promotie & Merchandise -op maat-

Tevreden over onze service? Maak dan je bestelling compleet met ons breed assortiment aan relatiegeschenken, drukwerk en band merchandise.

GBI Varpo  biedt naast beroepskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen ook uitgebreide mogelijkheden om jouw bedrijf, vereniging of event te promoten met de juiste merchandise.

Gevel- en autobedrukking behoort ook tot deze mogelijkheden.