Update 11-3-2022

We gaan richting het voorlopige einde van de corona pandemie en dat zorgt er voor dat veel maatregelen komen te vervallen. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om een mondkapje te dragen in de winkel en ook is het niet meer nodig om een afspraak te maken. 

Iedereen is dus van harte welkom in onze winkel!

Update 20-12-2021

Het was helaas weer nodig om de maatregelen aan te scherpen, alle niet essentiële winkels moeten daardoor sluiten. Wij vallen daar als groothandel gelukkig niet onder, daarom kunnen zakelijke klanten de normale openingstijden nog langskomen bij de winkel. Particulieren zijn ook welkom, alleen zij dienen van tevoren digitaal of telefonisch te bestellen. Producten kunnen daarna wel worden opgehaald in de winkel.

Als u langskomt vragen we u aan onderstaande standaard maatregelen te houden.

Update 17-12-2021

Door de maatregelen moeten we iedereen verplichten om een mondkapje te dragen in de winkel, ook stellen we het op prijs als u uw handen desinfecteert bij binnenkomst.

 

Omdat GBI Varpo een groothandel is, hoeven we niet om 17:00 uur dicht. De openingstijden blijven dus als volgt:

Maandag t/m Vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Zaterdag van 8:00 uur tot 12:00 uur.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Richtlijnen RIVM

Wij volgen de ontwikkelingen vanuit het RIVM op de voet en nemen bijkomende veiligheidsmaatregelen serieus. Wijzigingen m.b.t. vestigingsbezoeken en de service die wij hier bieden, maken wij z.s.m. op deze pagina bekend. Mocht u verdere vragen hebben laat het ons weten. Op deze pagina hopen we een aantal van je vragen te beantwoorden.

Als u meer vragen heeft kan u altijd contact opnemen!

Bezoek aan de vestiging:

Om ervoor te zorgen dat je alsnog je bouwproject kunt blijven uitvoeren hebben we als GBI Varpo onze maatregelen getroffen om er zo voor te zorgen verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Ons advies :

Om je werkzaamheden snel uit te kunnen voeren, adviseren we je om orders af te komen halen. Uiteraard kunnen we de door u bestelde materialen klaar zetten en of bezorgen in overleg. We raden u aan om uw bestellingen te doen via Telefoon, Whats-App, of Webshop zodat wij de boel kunnen voorbereiden.

Voor het bezoeken van de showroom en de shop geldt: het dragen van een mondkapje is Verplicht.
We houden overal Gepaste afstand minstens 1,5 meter. Deze afstand hebben we zichtbaar gemaakt met vloerstickers en schermen.
Betalen gaat bij voorkeur op rekening of via Pin.
Bij de ingang staan Desinfecterende middelen wij verzoeken u deze te gebruiken.

In overleg hebben wij de mogelijkheid om goederen te leveren al dan niet te bezorgen via de eigen bezorgdienst.

We blijven dus wel klaar staan voor u, maar vragen om uw begrip en medewerking wanneer het anders gaat dan normaal.

 

Let wel ! we hebben bij voorkeur de bestellingen vooraf in huis zodat we u een tijdvak kunnen geven wanneer de spullen af te halen zijn.

 Dit kunt u doen via :

E-mail : sales@gbivarpo.nl
Website :  www.gbivarpo.nl  (hier kunt u gratis een inlog voor aanmaken)
Telefoon : 0413 291738
Whats-App : +31(0)6 16689691

Uiteraard hebben wij nog steeds de mogelijkheid uw bestellingen te verzenden via DHL. En daarnaast hebben we nog de mogelijkheid om de spullen te komen leveren binnen een beperkte straal rondom Heeswijk Dinther.

 

Wij hopen en gaan er vanuit dat wij u nog met alle tevredenheid kunnen helpen. Wij gaan in ieder geval ons best doen voor u.

 

#staysafe