De verbonden ondernemingen van GBI Varpo.

Leverancier en installateur op het gebied van slimmedeuroplossingen: Wij adviseren, monteren en onderhouden Elektronische sloten, toegangscontrole, Intercomsystemen en deurautomatiek zoals (elektrische) schuif en draaideuren.

Wij implementeren toegangscontrole systemen. Intercomsystemen van 1 gebruiker tot honderden gebruikers. Deurmeesters is werkzaam door heel Nederland.

Importeur en verdeler van hang en sluitwerk gerelateerde zaken, met onze eigen merklijn Design4Excellence ook wel genoemd D4E hebben we een mooi en kwalitatieve hoogwaardige lijn weten op te zetten tegen goede condities. SST levert alleen aan groothandelaren en detaillisten.

Ook private branding behoort tot de mogelijkheden. De elektronische catalogus hiervoor vind u hier www.doorhardware.nl Uiteraard zijn al deze producten ook leverbaar via de GBI groep en GBI varpo.

Logistiek dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Buiten de logistieke activiteiten verzorgen we ook maatwerk en assemblage werkzaamheden.

Met een mooie logistieke hal in combinatie met competente en betrokken medewerkers weten we elke dag vele orders te verwerken.

Samen met onze collega’s in Dubai Tür International FZCO hebben we een bedrijf weten op te starten welke de sourcing verzorgd van Europese producten voor de GCC landen: Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. In deze landen is een grote behoefte naar Europese producten. Zo creëren we een supply chain faciliteit in Europa waardoor we de kosten van zendingen kunnen consolideren en daarmee kunnen verlagen.

Exploiteert meerdere webshops uiteenlopend op gebied van

In relatie tot onze hang en sluitwerk afdeling hebben ook ons cilinder maatwerk atelier www.cilinders.nl .

Cilinders.nl is opgericht in 2008 en is toonaangevend op prijs en kwaliteit, dagelijks werken we hier met meerdere betrokken en vakkundige medewerkers.

Ook hier geld dat we adviseren, installeren en onderhouden.